Tja zeg het maar..

Winderig Laren vandaag 12maart 2019 maart roert zijn staart.

Ik weet dat de medebewoners van mijn moeder blij worden en vooral lekker vinden. Poffertjes dus. Nou kom ik regelmatig bij de leverancier. Dus daar liep ik met 2 dozen over de parkeerplaats heen. Aangezien het nogal waaide moest ik de twee dozen goed vasthouden.

Maar eenmaal binnen door de deuren heen. Voel je de warmte. Lopend door de gang heen. Denk je aan de woorden die onze vrienden schreven. Ja ze was goed voor haar doen. Hoe zal ze vandaag zijn.

Loop de huiskamer binnen. Daar zat ze hoor onze rugbyspeler . Want ze heeft tegenwoordig een zware kraag om. Dan heeft ze het gevoel dat ze moet blijven zitten. Mooie oplossing, hoi ma. Haar ogen keken mij aan. Tja verbaasd, niet wetend wie ik was. Effe voelen aan de wangen, shit niet geschoren. Weet ze het nog niet. Alex zeg ik haar. Oh ja die kan ik wel. Gelijk erover heen haal jij dat ding effe..

Zoals elke keer de wandeling naar de kroeg. Vaste tafel en eigenlijk altijd hetzelfde . Je moet haar niet teveel keuze geven kwam ik achter. Maar goed zitten we daar. Ik vroeg haar wie gisteren was geweest. Wist ze niet meer. Maar door een foto wist ze het wel. Maar de naam uitspreken tja lastig .

Op mijn vraag wie ik was wederom weer. Raakte ze in paniek. Ze wist het niet. Zelfs niet toen ik mijn naam zei. Ik ben je jongste zoon. Nee dat wist ze effe niet. Tranen kwamen tevoorschijn. Hard maar waar. Breng het maar weg en ik wil terug. Ja ik schrijf het snel. Maar in werkelijkheid duurt het zeggen wat langer.

Tot slot vraag ik haar hand op de mijne te leggen. Deze fore staat vanaf nu altijd boven de blogs die ik schrijf over mijn bezoek aan mijn moeder die achter de deuren leeft..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.