4mei..

We herdenken op 4 mei. De mensen die ons het leven hebben gegeven. De mensen die ons ontvallen zijn. De mensen die gevochten hebben of kansloos waren door besluiten van de mensen..

Soms denk ik wel eens. Hoe kunnen mensen denken dat ze gevangen zitten in hun leven, in deze tijd. Kan je niet vergelijken met elkaar. Toch snap ik het wel. Je kan ook anders gevangen zijn. Je zit vast in je eigen gedachten. Je kan niet links en rechts. Maar uiteindelijk kan je rechtdoor want achteruit is geen optie.

Tuurlijk houdt ik mijn kop dicht om 20.00uur op 4 mei. Dat is mij zo geleerd in het verleden. Respect tonen aan mensen gewoon effe snel je leven overdenken. Het kan echt. Je kan over veel dingen druk maken. Over van alles kan je eigen druk maken. Vooral doen. Maar blijf altijd nadenken..

Nadenken en dan pas zeggen wat je denkt, dat zou zo maar kunnen. We schreeuwen wat af. Maar alleen schreeuwen is raar. Geen oplossing hebben na het schreeuwen is stom. Ach ik heb gelukkig de vrijheid en daar geniet ik van. Hoop wel dat ik de vrijheid mag blijven houden. Want geen ketting is zwaar genoeg..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.