Wie belde mij in de nacht

Het zijn er maar 2 die mij in de nacht bellen, maar deze had ik niet aanzien komen. Dacht ie ergens ver in het buitenland zat. Ja het was die oude Anton.

Hoi jochie neem je eindelijk een keer op, reageerde verbaasd. Heb je dan wel het goede nummer gebruikt ouwe. Want ik heb je nummer de laatste tijd niet in mijn scherm gehad. Aan de andere kant van de lijn enige twijfel, shit das waar ook er staat nog een Alex in, die zal niet blij zijn geweest. Hij is de planner van een bedrijf waarvoor ik reed.

Nu rij je er niet meer zeker, nee vriend, we reden er met 2 wagens. Maar meneer de grote baas weigerde veel te betalen, hij rekende een standaard prijs voor een rit. Geen wachturen bij de grens, dat was ons eigen probleem. Maar ik ben eerlijk, er is even niks ver weg te rijden, iets met corona.

Dus ik rij weer in de groente, lekker effe binnenland. Maar wat zijn de bedrijven in Nederland toch panisch, Niks geen eenheid. Overal andere regels. Laatst stond ik nog met mijn handen in de lucht, kreeg een thermometer op mijn voorhoofd. Kom op zeg, ze hadden geluk..

Ach Alex, het is wat, we kunnen er lang over praten, maar zonde van de tijd , hoe is het met jou dan. Gaat het een beetje met je moeder. Tja Anton we zien haar niet. De onzekerheid is aanwezig, maar we moeten door. Spreek je Rebecca nog wel eens Anton. Jazeker wel, nog wel dames van de Trombose dienst. Ze vragen hoe het gaat en we bespreken hoe we het gaan doen.

Maar jochie geef mij de link eens van dat stemmen. Want jij verdiend , je truck op canvas, luisterend oor, je helpt mensen. Komt ie aan Anton. Stem je wel op nummer 2.

Hier komt ie dan. Kan nog wel wat stemmen gebruiken, http://verhalenvanenvoorchauffeurs.nl/paginas/poll2020/poll4.php

Gaat ik doen vriend, elke dag vanaf nu, dat kan toch gewoon.. Ja dat kan. De laatste woorden waren van Anton, jochie ze kloppen op me deur, moet lossen. piep piep

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.