Ruim je spullen op chauffeur

Beste chauffeur.

Ik kwam je tegen , ik stopte netjes bij de rotonde. Je zat hempie achter het stuur. Petje op telefoon aan je oor. Je reed achter je collega aan. Die duidelijk wel met zijn werk bezig was.

We reden achter elkaar aan. Je collega mocht door het groene stoplicht , jij moest wachten. Balen zeker he. Je kan veel lampen op je Scania hebben, je kan wel denken ik heb een gele vrachtwagen. Ik val wel op. Ja zeker je viel op.

Omdat je denkt dat je een chauffeur bent. Voor mij ben je echt een grote niets nut. Nooit geluisterd naar een ervaren collega zeker. Je had zeker al jaren ervaring. 20 bazen gehad in 2 jaar. Regende het soms hard. Toen je die betonnen platen moest lossen. Had je geen tijd om je spullen op orde te brengen.

Want toen je remde voor het stoplicht. Viel mij wat op. Jou is het niet opgevallen. Hoop dat het ook niet gevallen is op een voorbij rijdende wagen. Of dat een collega een lekke band heeft door jou. Ben je al benieuwd, naar wat het is.

Nou dit dus

Zie je de kettingspanner vrolijk liggen daar. Ijzer op ijzer gegarandeerd actie hoor. Is dat nou met je werk bezig zijn. De andere zal ook wel los getrild zijn onder je spanbandje vandaan. Is dit je zo geleerd. Of is de interrese niet aanwezig en wil je alleen maar mooi rijden. Tja kan zijn..

Want het maakt niet uit. Jong of oud. Allemaal zijn we met ons vak bezig. Een vak wat ondergewaardeerd wordt. Door vele mensen. De lonen zijn in vergelijking met een andere beroepsgroepen redelijk ongelijk. Jong of oud maakt niet uit een chauffeur ben je nou eenmaal, maar iedereen is het over eens . Waardering en respect voor ons werk is dat er nog. Laten we dan in ieder geval onze spullen opruimen. Kan de mensheid daar niet meer over vallen..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.