Als je het niet meer…

De herinnering is als je dat hebt echt een zege. Als je weet wat je drie dagen geleden nog gedaan hebt of waar je geweest bent.

Vandaag bij mijn moeder geweest. Nadat ik een brief had geschreven over alles rond het kerstdiner. Waar mijn vader en moeder samen zijn geweest. Op donderdag 20/12/18.

Wat er in de brief staat. Leest u vast en zeker wel een keer terug. Maar het was geslaagd. Mijn vader met een goed gevoel en mijn moeder op dat moment ook. Nu een paar dagen later. Weet mijn vader het nog steeds en mijn moeder. Tja vroeg aan haar hoe het was. Boosheid tranen en gewoon het niet meer weten. Echt dat doet wat met mij..

Zal ze nu op dit moment het weten dat ik vanmorgen geweest ben bij haar. Ik vroeg haar weet wie ik ben. Eh nee het begint met de A. Oh ja Alex. Wanneer ben ik geboren dan. Bam 1972 zei ze. Dat is best wel vreemd. Ook was het zondag . Dus de gang naar de kerk. Hoe was het daar. Het was saai. Dat is dan ook wat.

Ach het is het leven wat ze heeft. Soms gaat het zo en dan weer zo. Niet meer vooruit maar stapjes achteruit. Je kan het toegeven of je kan het weg stoppen in je gedachte. Maar weet wel. Dat er iemand is die dat heel graag zou willen. Dat is mijn moeder.

Als je het niet meer weet. Zal je het moeten begrijpen waarom niet. Als je dat niet meer kan. Ja dan wordt het een strijd met je zelf .

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.