Wat er vandaag..

Wat er vandaag gebeurde en nog steeds gebeurd is mooi. Mooi om te zien en meegemaakt te hebben, te zien hebben rijden en alles op sociale media.

De saamhorigheid van deze mensen genaamd de boeren en boerinnen is zo groot, ze worden in een hoek gedreven en bam daar zijn ze dan. De grote schok bij vele mensen was daar. Ook van domme mensen die denken.

Kleinigheidje hoor. Maar zoveel tractoren op de weg. Te mooi om te begrijpen. Ik schreef al. Laat dit een voorbeeld zijn, voor vele beroepsgroepen, maar ja in mijn beroep is dat best wel kansloos.

Nooit zullen zoveel collega’s gezamenlijk de weg gaan blokkeren, nooit zullen we samen opstaan. Omdat we geen kloten hebben. We schreeuwen wel. De pagina’s op Facebook die voor chauffeurs zijn. Schreeuwen het hardst. Ooit schreef ik het al. Schreeuwen werkt niet. Doen wel. Dus ik droom verder en geniet verder.

Ik doe mijn eigen ding wel. Vandaag is gebleken, dat er veel kan. Maar er is ook gebleken. Dat chauffeurs geen eenheid zijn. Dat is al jaren zo. Niks nieuws hoor.

Voor de boeren, een diepe buiging en respect.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.