Dat was het dan .

Dat was het dan. Ik kocht omdat ik je vriend wou worden. Samen dingen beleven. Samen Europa door.

Je hoorde bij mij. Je was die stoere toevoeging in mijn leven. Die blik die uitstraling. Ja je hoorde bij mijn leventje als blogger. Maar ik ging op zoek naar het Juke gevoel. Wat was dat nou. Wat was nou het gevoel bij een Juke rijder.

Ik was trots toen ik je ophaalde . Maar vorig jaar. Je ging olie verliezen. Niet te vinden waar de olie vandaan kwam. Naar Duitsland en zuid Frankrijk geweest. Je was een opvallende verschijning. Maar je drupte olie. Bij de garage geweest. Je moest blijven staan.

We hadden geluk gehad. Maar wel een deuk in mijn gevoel. Ik kreeg toen als vervanging de nieuwe micra mee. Wat een auto. Mijn vriendin was er gelijk verliefd op. Bij de 2e keer was het weer olie. Echt weer geluk gehad.

Mijn binding met de Juke werd op de proef gesteld. Zuinig rijden tja. Het blijkt dat ik van alle Juke rijders wel zuinig reed. En mijn gevoel mijn Juke gevoel is op het nul punt gekomen.

Ik reed wel rond maar ik genoot niet meer. Tot ik dit ter sprake bracht bij mijn garage. De garage waar ik me thuis voel. Zij begrepen mij en deden mij een aanbieding. Die aanbieding kon ik niet laten gaan.

Wat die aanbieding was leest u morgen verder.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.