Waarom is de benzine goedkoper in de omringende landen van Nederland.

Het scheelt niet zoveel maar gewoon 20 euro op 50 liter tanken, hoe het met de diesel is, dat is duurder in België, maar weer goedkoper in Duitsland. We leven toch in 1 Europa, waarom wint Nederland het dan, door de accijns en diverse mensen die er in het verleden geld bovenop gooiden, regels die nooit terug gedraaid zijn. Vanmorgen in het nieuws dat volgend jaar de literprijs over 2euro gaat.

Nou dan hebben de maatregelen die de regering nu neemt, om 80miljoen euro te gaan besteden om mensen te gaan helpen met de schuldoplossingen niet veel nut, want ze jagen andere weer de schulden in en zoals altijd, zal het geld weer wegvloeien in een bodemloos vat. Buiten dit valt me nog wat op.

Heb ik het over 1 Europa, waarom is een chauffeur uit Letland dan nu nog 25 min bezig om voor een dok te komen, zo onderhand zijn de rijopleiding ook daar toch wel op het niveau van ons hier, al denk ik dus van niet, ook daar gaat geld heen, weet alleen niet waarvoor, waarschijnlijk voor de grote zakken van mensen die het niet meer nodig hebben.

Dan hebben we het over mensen die het niet nodig hebben, dat zijn mensen die alleen aan zichzelf denken, in alle lagen van de mensheid zijn die aanwezig, lachen kunnen we niet meer en kleineren zijn we goed in, het onderscheidt tussen geleerd zijn en iets minder geleerd zie je steeds meer. De managers zijn er tegenwoordig meer dan personeel, daar waar je ooit 1 planner of werkvoorbereider had, is dat tegenwoordig een heel panel, Een panel van mensen die alles van theorie afweten en ondertussen nog nat van het vruchtwater zijn, donsveertjes in de nek hebben, die oudere ervaren werknemers de les moeten lezen. Er zijn altijd goeie bij, die haal je er zo uit, maar die zijn gewild en vallen niet op, omdat ze niet in de schijnwerpers lopen.

Dan hebben we het over schijnwerpers, ja schijn eens een lichtje op iemand, lach eens samen , maak eens lol met elkaar , negeer elkaar niet omdat iemand iets heeft, iedereen is mens, waarom onderscheidt maken, vier een feestje en kijk eens omhoog met dat hoofd van je in plaats van strak naar de grond, daar ligt toch geen geld hoor, dat gaat allemaal naar de Nederlandse regering, je weet wel die vrouwen en mannen die teveel verdienen en niks doen en alleen maar daar zitten omdat ze geleerd hebben, weet alleen niet waarvoor..

rutte

Want uiteindelijk zijn de afgelopen jaren regeringen geweest, die nooit aan de hardwerkende burger hebben gedacht, dit onder leiding van 1 persoon en de jaren daarvoor hetzelfde liedje, maar de afgelopen jaren, zijn de burger te lief geweest, te goedgelovig wanneer staan we op en gaan we leven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Trending