He he daar was ie dan..

Ik dacht probeer het effe. Wat denk je hij dacht net zo. Hoi prutser ben je alweer thuis. Je lijkt wel, oh nee laat maar. Je bent goed bezig Alex dank je Anton..Wat een binnenkomer. Zeker goed gehumeurd vriend.

Ja joh het gaat goed met me , ben jij wel eens in Bleiswijk geweest om fusten te lossen. Eh ja hoezo. Nou Alex maandagmorgen kom ik op de zaak. Losse trekker bij me effe wat reparaties uitvoeren, je kan dat wel. Komt de baas aangelopen. Anton als je klaar bent met je vrijetijdsbesteding, kan je dan die koeler daar aankoppelen, die staat geladen. Wereldrit helemaal naar Bleiswijk.

Ok doe ik wel effe nou dat effe werd wat langer dan gepland. Anton ik snap waar je heen gaat maar ga vooral door. Ok jongen kom ik daar aanrijden. Effe zwaaien naar de buurman met zijn gele wagens. Meld ik me binnen. Zit daar een dame. Nou ja dame een mokkel wat schijnbaar de avond ervoor geen beurt gehad heeft. Of zo lesbisch is. Dat ze een hekel aan chauffeurs heeft.

Meld aan met een losreferentie, blaft ze niet het goede nummer, deze is niet gekoppeld aan jouw vracht. Gvd. Gaat je baas maar bellen. Bam jongen wat een trut. Echt heb respect voor vrouwen maar deze echt niet eens met vlag over ,rustig Anton. Ik weet wie je bedoeld, dat doet ze bij de meeste. Maar die vracht. Oh ja de vracht moest eigenlijk in Venlo eruit. Maar de opdrachtgever heeft geregeld met het zelfde nummer toch lossen in Bleiswijk.

Meld me weer aan ons zonnestraaltje kijk me aan. Heb je ander nummer. Nee schoonheid hetzelfde. Ze begon alweer te stomen. Kijk ze op haar scherm. Deur 14 graag. Elektrische pompwagen soms. Dat bedoel ik Alex zo kan het ook..Tja Anton we zijn nou eenmaal maar chauffeurs, helemaal bij zulke bedrijven.

Alles moet maar kloppen en juist doorgegeven zijn, want anders. Ja Alex we zijn nummers. Maar het ging verder die dag. Lege koeler. Laden in Barendrecht jouw ook bekend. Groente en fruit. Heerlijk voor een boot ergen ver weg. Daar bel ik je ook vandaan. Beter bereik dan gisteren. Dat zo wie zo. Hoe is het gegaan na je booster. Goed Anton bij jouw ook ..

Ja ik mag hopen dat ze goed nadenken dit weekend, wat ze gaan doen. 2g of 2g+ zou een mooie oplossing zijn, mondkapjes op, ja ook in de sportschool. Wat zal dat een gehijg worden. Ja Anton net zoals die dame in Bleiswijk elke avond .. Alex de verbinding wordt heel slecht kraak piep tuut tuut tuut dat was het weer.

Wat een kerel. Zou die trots zijn als al zijn verhalen gebundeld worden. Zou ie dat zijn. Toch eens vragen aan hem. ..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.