Als je leest weet je meer..

Gisteren ( vrijdag) had ik mijn vader aan Phone, wanneer gaan we naar Laren toe. Eh zaterdag mooi zo. Zie ik je daar. Oh ja Alex.

Belde vanmorgen (vrijdag) nog met Laren. Daar vertelde iemand dat ze erachter zijn gekomen dat je moeder een speciaal geval is. Stop effe pa wat zijn ze. Ziekte van Pick toets het in op Google en je hebt de basis. Dat niet veel mensen daar het hebben dat is waar.

Link 1 en Link 2 en Link 3 bedoel maar. Echt lezen mensen intresse tonen in je werk. Mijn moeder weet het meer hoor. De nabestaanden zijn er ook nog. Kleinigheidje dus. Maar goed

Straks naar Laren toe. Raar het is vanwegen dat corona een noro virus kreeg een paar weken niet mogelijk geweest om op bezoek te gaan. Heb daar alle respect voor. Ben wel benieuwd hoe het nou is met haar..

Oh ja het is zaterdag vandaag schrijf weekend. Lekker hoor. Dat ik dit blog schrijf zegt al genoeg, verdrietig wordt ik ervan. Omdat mensen met mijn moeder werken die niet eens weten hoe ze er mee om moeten gaan. Bedoel maar is dat de fucking maatschappij tegenwoordig. Mag het toch niet hopen…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.