Het wordt een mooi rare zomer

Gisteravond helaas de persconferentie gemist. Was het de afdeling goed nieuws voor vele mensen. Gaat de vlag uit nu de mondkapjes in de vuilnisbak kunnen oh nee. Niet allemaal op bepaalde plaatsen wel.

Lijkt wel of in Nederland in 1 keer het corona virus op vakantie is gestuurd. Daar schuilt het risico dus. In andere landen krijgt het corona virus geen vakantie of wel. We wachten af tot augustus september wat er dan gebeurd. Hoop echt helemaal niks.

Ik krijg op 18juli de 2e spuit. Tot die tijd zal ik mijn mondkapje bij me dragen en op plaatsen dragen waar mensen werken die verplicht in een huis moeten leven omdat ze dat verplicht worden. De zogenaamde loonslaven. Bek houden je werkt voor mij en niet zeuren. Je mag eens in de zoveel tijd naar huis. Daar waar corona heerst, maar dat interesseert niemand wat. Bedoel maar..

Uiteindeijk zal deze zomer een mooie worden. Alles op afstand dat wel. 1,5 meter tja wie gaat het doen. Als zelf de koning het al niet doet. We liegen ons eigen voor. Keihard echt waar. Blijf gewoon uit mijn buurt. Ik stink uit mijn bek. Geintje..

Dus dit..

Hoe vaak gaan we dit zien..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.