Effe bij werken en door..

Maandagmorgen, sinds zaterdag een twee tal schuurplekken in mijn mond. Echt de rest is normaal gevoelig en is zoals het is. Maar bij het indoen van mijn kunstklapper schuift ie ergens over heen en schieten de tranen in mijn ogen..

Is dit mijn leven, nee toch, effe bellen, om 11.00 een afspraak. Ik daar om iets voor elf meld ik me. Hoi hoe gaat het. De lieftallige assistent van de tandarts, zat achter de balie . Tja lieg niet. Je kan wel eens ergens slechter ontvangen worden. De verbazing bij haar was ook nog groot. Het gaat goed met me..

Gaat maar naar boven, Does hoor ik. Makkelijk he , ja zegt ie, soms heb je achternamen . Effe bijpraten, je had een probleempje ja 2 , mooi ondergebit eruit. Hij kijkt en vijlt en whalla. Bovengebit eruit hij kijkt en vijlt en whalle, hoe kan je het hebben. Allebei zowel boven en beneden glijdt heerlijk mijn kaaklijn op. Voor hoe lang. Dat zegt hij ook. Kan maar zo zijn.

Door jou snelle herstel en de juiste manier rust nemen. Dat je van de week weer hier komt. Oh dat kan dan toch. Trouwens hoe kan een ondergebit spontaan eruit vliegen als ik wat eet. Speeksel vorming ha aqauplanning, ik werd aangekeken laat maar

Ik bedoel maar de sfeer kan bij een tandarts verrot zijn. Je kan er je eigen niet thuis voelen , je kan er een hekel aan krijgen. Kan niks anders zeggen. Dat wat Deze praktijk schrijft op hun site. Gewoon de waarheid is. We zijn mensen en geen robots. We zijn van vlees en bloed en niet van ijzer.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.