Vervolg op hadden wij dit..

Vorige week zondag schreef ik deze. https://alexschrijftdotnl.wordpress.com/2021/05/09/hadden-wij-dit/ het was nogal een indrukwekkende gebeurtenis.

Het gevoel achter af wat achter bleef. Was een mooie gedachte hoe iets kan gebeuren naar aanleiding van iets wat niet normaal is eigenlijk. Er bleven vragen over. Gisteren zaterdag werden die vragen beantwoord.

Hoi Alex je spreekt met de agent van de verkeerspolitie. Ik zou je nog bellen over vorige week. Nogmaal wil ik je bedanken dat je de actie in gezet hebt. Dat meneer veilig aan de kanten is gezet. Wat zou er gebeurd zijn. Als meneer verder was gereden. Tja zeg ik moet ik niet aandenken.

Hij vervolgde zijn verhaal. Meneer had op zich niet veel gedronken. Maar 7 flessen bier. Het waren geen normale. 0,75 meer als een halve liter. Hij kon inderdaad niet meer rijden. Meneer had persoonlijke problemen, maar dat is zeker geen reden om te gaan rijden. Dus inderdaad hij had gedronken, zijn rijbewijs ligt bij officier van justitie en hij zal voorlopig nog niet rijden. Zijn wagen kwam overigens 2 uur later pas op het bureau, dat kwam omdat heren die de sleutels hadden eerst gingen eten.

Boete en cursus volgen nog. Zoveel had ie dus gedronken. Overigens wat wel mooi was aan wat jullie gedaan hebben. Rijkswaterstaat kan mee kijken en dat hebben ze gedaan. Wij hebben de beelden ook gezien. Dat er geen mensen door het rode kruis reden. Was ongelooflijk het kan dus wel. Dat was mooi. Nogmaals hartstikke bedankt.

Mijn laatste woorden. Dank u voor de info. Tuurlijk kan ik het niet ontkennen dat ik ook wel eens iets fout gedaan heeft. Ben ik heel eerlijk in. Maar deze meneer overtreft alles. Dat ik dan zoiets kan en moet doen. Zie ik als burgerplicht, dat het dan ook gesnapt wordt door anderen. Daarbij Agent ik wil u niet te vaak tegenkomen. Begrijpt u dat..

Rijden met drank op, rijden met ballonnen met lachgas. Rijden zo stoned als een konijn. Het kan gewoon niet. Het is te onverantwoordelijk om het doen. Maar hoop dat iedereen hetzelfde zou doen wat ik gedaan hebt. Mijn burgerplicht..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.