Zeg relschoppertje

Je bent net zo oud als mijn zoon. Je denk dat je heel wat bent of was. Met stenen en messen gooien. Tja wat daar nou aan is. Dan gaan we maar een auto op zijn kant gooien en helpen we de middenstand naar de klote. Verbouwen we een station en zijn we dan blij. Je krijgt wel de vermelding de jongste is tja net zo oud als mijn zoon.

Je liep daar omdat je wou filmen. Je liep daar omdat je er niks mee te maken had. Waarom wou je het filmen dan. Oh een waterkanon niet spuiten ik wil filmen hier. Tja het persoon spuit het plein leeg. Dus als je er bent en je hebt er niks mee te maken. Dan vraag je later de aandacht. Zielig hoor. Oh ja de beelden die je gefilmd zijn zeker een beetje waterig.

Het was teveel gister. Oh ja wat dachten ze. Laten we effe bij het ziekenhuis de ramen ingooien. Waar zit je verstand. Gewoon waar in je reet zeker.

Nu is het maandag en sociale media doet zijn ding. Echt ik hoop het niet. Ik hoop dat mensen verstandig zijn. Dat mensen oh ja die mensen zijn geen mensen meer. Relschoppers ten top. Opgeschoten jongeren we weten allemaal welke achtergrond ze zijn zo zielig oh nee ze zijn stoer. Kom op zeg.

Dit meen ik echt

Respect is geen woord. Respect is iets wat je in je donder geschopt moet krijgen. Je blijft met je klauwen van andermans spullen af. Heel simpel toch. Begrijp je het niet. Dan voel je het maar. Jammer dan…Ja ik ben kwaad en denk er het mijne van. Veroordeel mij maar. Maar ik weet 1 ding wel. Respect krijg je niet. …

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.