Ik ja ik..

Ik zeg ik kap ermee voor dit jaar met Bloggen.  ik weet niks meer.

Dat van de week er een chauffeurs dag zou zijn. Maar nee hoor dankzij corona schijnbaar een half jaar verplaatst kom op zeg. Schijnheilige tering lijers dat het er zijn. Bakkeleien over de rug van de chauffeur. Mannen en vrouwen die altijd onderweg zijn. Wat heeft het er mee te maken dat de bonden en werkgevers niet door 1 deur kunnen..Het respect voor de chauffeur is er gewoon niet. Dat is niks nieuws hoor.

Dan de cijfers van de corona hoe geleerd moet je zijn,om het te begrijpen. Kom op zeg. Daarom zeg ik gewoon leef mijn eigen leven wel. Doe mijn eigen ding. Tuurlijk ben ik een blij man. Maar weet wel dat de medemens er graag een grote puinhoop van maakt en graag ontkent dat corona bestaat. Goed bezig.

Oh ja dat ik blij mag wel. Gisteren gelijktijdig met mijn vader en vriendin een nieuwe Nissan Juke in ontvangst.Top geregeld door Ronald, Het was het lichtpuntje in een donkere tijd. Wat zeg nou eerlijk wat is er nog te beleven waar je lol kan maken.

De Mensheid is moe en is er klaar mee ik ook. Kan niks meer verzinnen, denk er het mijne van zal u er niet mee lastig vallen. We gaan richting eind van het jaar. Daarbij denk ik ook na over Facebook wat brengt mij dat nog. Doffe ellende dat zeker.

Wens jullie allemaal fijne feestdagen en op naar 2021. Tot dan weer..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.