Het leven gaat door..

Het is gewoon zoals het is. Je kan alles denken en doen. Wij als chauffeurs gaan door en door. Regels die opkwamen met de corona tijd. Onderweg en bij bedrijven, die blijven gelden. Omdat ze het wel best vinden.

Ik denk er het mijne van. Waar was de steun van de instanties die opkomen voor de chauffeurs de laatste weken. Nergens te vinden. Nu komt er nog een ander ding bij. Discriminatie wat eigenlijk niks nieuws is. Eigenlijk wordt de Nederlander zelf altijd al gediscrimineerd. Hebben we daar al eens over nagedacht.

Nee dat doen we niet. Waarom wordt de Nederlandse chauffeur op dezelfde hoogte gesteld als een buitenlandse chauffeur, niet alleen in doen en laten. Maar denk ook binnenkort in betalen , ons loon wat gaat mee gebeuren. Dat is gewoon een gedachte. Gaan wij nog de barricade op. Nee natuurlijk niet. Wij zijn Nederlanders.

Ik doe gewoon mijn werk en respecteer vele mensen. Dat ik mensen soms niet begrijp. Komt doordat mensen roepen en schreeuwen en niet luisteren naar wat iemand anders te zeggen heeft. Waarom kijken andere chauffeurs mij aan op de snelweg. Dat ze mij moeten inhalen. Tja mijn truck staat afgesteld op 85km , hard zat toch.

Dat ik soms stil sta. Dat gevoel zullen meer chauffeurs hebben tegenwoordig. Want geloof dat er sommige trucks echt wel een gevaar gaan opleveren. Want sinds dat de maximum snelheid in Nederland 100km is. Levert het meer gevaarlijke situaties op dan men denkt.

Ach het leven gaat door. Mijn leven uw leven, dat is gewoon zo..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.