Wat ik al voorspeld had..

Het werk van de chauffeur tja ik schreef het al langer. We gaan door, niks houdt ons tegen , sneeuw, storm,hittegolf en nu ook corona. Al is het code rood we gaan door.

Maar nu naar zoveel weken, als een gevange behandeld te zijn. Nieuwe regels en maatregelen. Gingen wij gewoon door. Respectloos was het gewoon. Denk dat een hond het beter had. Is het voorbij. Nee nog lang niet. Iemand opperde na een blog van mij. Dan moet je maar stoppen. Ik was geen chauffeur volgens hem.

Hij haalde zijn reacties weg. Ondertussen denk ik , heb ik geluk gehad dat ik geen corona heb gehad. Kan ik het nog krijgen. Het werk gaat door. Het leven gaat door. De klanten vinden het wel best zo. De ongelukken keren weer terug op de weg. Want het word weer drukker. Geloof dat er nou een lichting bestuurders op de weg komt. Die nog moeten wennen aan de 100km regel op de weg..

Daarbij komt de bond nu met een reclamespotje. Echt hoe laag kunnen ze gaan. Waren ze er voor de chauffeur, het zal allemaal wel. Wordt lid. Nou echt niet. Ach en in het verzorgingtehuis wachten ze ook nog steeds op… ja dat dus. Maar zo onderhand denken mensen dat alles weer kan.

Mensen denk dat nou niet, thuis werken is nog steeds en thuis blijven ook. Wat is daar moeilijk aan. Dat de regering en de geleerden er een puinhoop van maken. Dat doen ze al jaren. Maar zullen wij het verstandigst zijn.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.