Tja Vodafone

Je zou maar geen Wi-Fi hebben en afhankelijk zijn van een 4g netwerk. In Nederland echt geen probleem. Zolang gekkies de zendmasten maar niet in brand steken. Maar als je dan ergens mag zijn. Waar het 4g netwerk echt zo ruk is, dan vraag ik het me af.

Meerdere telefoons bij ons. De telefoons met een Vodafone abonnement was gewoon verstoten van 4g dit weekend. Ja het was in Duitsland. Maar de telefoons met T-Mobile hadden volle 4g . Echt ongelooflijk gewoon .

Helemaal in deze tijd. Als je dan contact opneemt met Vodafone, dan krijg je tips waar je niks mee kan. Was het 4g net overbelast soms, komt dat ergens door. Dat mensen in Nederland het heel normaal vinden dat er internet is , overal en nergens. Vraag ik me af. In Duitsland is dat zo normaal dan.

Is internet daar zo belangrijk of niet. De scholen beginnen daar. Omdat het voorgezet onderwijs geen les kon krijgen, omdat het internet overbelast was. Tja daar valt voor te zeggen.

Maar daar in tegen. Lekker rustig weekend gehad. Dat je niet op Vodafone kavertrouwen in het Buitenland tja dat is wat om over na te denken. Met T-Mobile heb ik ook slechte ervaringen. Maar gelukkig of juist niet. Bijna weer in Nederland daar waar alles zo goed is en alles vanzelf gaat. Tja het is maar wat je nodig hebt.

Rest mij de Koning nog effe te feliciteren, tja 53 jaar. Zal hij een goed 4g netwerk hebben in het buitenland, het is maar een vraag..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.