Soms is de gedachte..

De gedachte over alles en nog wat in deze wereld is maar een gedachte, de oplossing is er niet. Je kan wel denken dat het zo is. Maar altijd is er iemand anders die anders denkt. Nooit zal de mensheid samen gaan denken.

De mensheid verschilt teveel van elkaar wordt gedacht. Nee dat maken wij er zelf van. Waarom is iemand die te lang geleerd heeft. Geleerder dan iemand die al vroeg in zijn leven ging werken, praktijkervaring is de beste leerschool. Tuurlijk zal nu iemand die te lang geleerd heeft dit ontkrachten. Dat bedoel ik dus.

Zijn mensen dan zo verschillend van elkaar. Volgens mij niet. Want iedereen gaat toch eten en slapen en doen allemaal toch dezelfde dingen op een dag en in de nacht. Maakt toch niet uit. De maatschappij draait wel door. Maar wel met teveel mensen op dezelfde plaats. Want de 1 controleert de ander en die word weer gecontroleerd door een ander enz..

Hebben de mensen die het hardst schreeuwen de macht. Ze schreeuwen wel maar hebben geen oplossing. Want daar hebben ze niet voor geleerd. Is er wel een probleem of als je hard schreeuwt dan is er vanzelf een probleem. Daar denk ik wel eens aan. Waarom schreeuwen mensen toch. Als je normaal praat begrijp ik je ook wel. Vervolgens lach ik je uit.

Iets met laat mensen in hun waarde. Geef ze eens waardering, loop er zelf elke dag weer tegen aan. Dat mensen die schijnbaar een naampje hebben gekregen voor hun taak. Denken dat ze meer zijn. Dikwijls wordt er geroepen. Doe alles voor jullie. Echt alles. Maar op 1 vraag van mijn kant. Komt er geen antwoord. De vraag was.

Loop mee naar de sloot en spring daar in. Nee doe ik niet. Duidelijk je doet dus niet alles voor me. Daaruit bleek wel. We zijn allemaal mensen alleen we vergeten dat..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.