Het is weer feest op de weg zeg.

Wat was het of wat is het heerlijk als het vakantie is. Zoals 2 weken geleden. Bijna lege parkeerplaatsen,de snelwegen leeg. Iedereen was thuis. Ook al stonden de vrachtwagens ergens anders.

Maar nu zijn we er weer. Het is weer opgang gekomen. De snelwegen zijn weer vol. De goede voornemens om relaxter te gaan rijden zijn allang weer vergeten. Want stel je voor dat je te laat komt. Dat wordt wat in maart,Als de snelheid terug gaat naar 100km per uur. Ik heb mijn twijfels erover want als nu al niemand zich aan de snelheid houdt. Omdat ze geen borden kunnen lezen. Dan vraag ik het me af.

De elektrische wagens doen hun opmars. De hell voor de brandweer. Want als elektrische wagen in brand vliegt , dan moet er een container met water komen. Waar de auto in gedompeld wordt. Nu zijn ze ook bezig met een elektrische truck. Speciaal voor rondjes om de kerk dat wel. Maar als die in brand vliegt. Wat komt er dan voor een container. Het is maar een vraag hoor.

Ach 2020 is nog maar 2 weken onderweg en de varkensboeren willen massaal stoppen. Maar voor 95miljard euro uitgevoerd varkensvlees. En de regering wil de nek om draaien van vele boeren. Ook van het transport en slachterijen dus. Is het dan niet beter om de boeren te helpen met het oplossen van wat volgens klimaatgekkies een probleem is. Denk eens andersom regering.

Maar goed de vluchtstrook parkeerders zijn weer terug in het land. De parkeerplaatsen puilen in de nacht weer uit. Het leven op de weg is weer begonnen. Wat hou ik er toch van..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.