12 december komt eraan

12 december dag van de chauffeur, mooi he een speciale dag voor de chauffeur die dag en nacht onderweg is.

Vele mensen oftewel collega’s slaan de plank totaal mis. Ze denken dat het een stunt is van TLN, omdat er cao voorstellen zijn gedaan, die volgens vele de doodsteek zijn voor het transport in Nederland. Heren het zijn voorstellen. Luchtballontjes die worden opgelaten om vervolgens doorgeprikt te worden.

12 december wordt de dag georganiseerd door Truckstar en Sttl de laatste was vroeger de club waarbij vele chauffeurs hun papiertje hebben gehaald. De actie wordt gesteund door TLN totaal niks te maken met de cao shit.

Lees hier maar: Dagvandechauffeur

Vindt het een goed plan. Alleen vindt dat er 365 dagen in het jaar respect moet zijn voor de chauffeurs. De omstandigheden bij bedrijven zijn tegenwoordig onmenselijk. We worden afgeblaft. Ga zo maar verder. Zelfs effe naar het toilet gaan is niet meer mogelijk. De grootste ergenis is de negatieve gedachten van vele.

De dag is in het leven om jong en oud tot elkaar te brengen. Want de verjonging in het transport word nodig. Maar er zijn nog maar enkele jongeren die besmet zijn met een virus. De andere lopend gillend weg. Want centen kan je makkelijker verdienen.

Ik ben er blij mee met een dag voor mij. Ik zeg, positief denken ook in het transport zullen veel ogen kunnen openen. Maar we moeten dat wel samen doen. Maar ja ik droom verder. De echte beroepstoerist gaat door. Ja ik ook.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.