Ik snap het gewoon niet.

Ik las een tweet. Vroeger loste we het zelf wel op. Maakte je problemen in een discotheek of zwembad, altijd was er wel iemand om op de vuist te gaan.

Ja ook in mijn tijd. Geen gezeik gewoon met elkaar omgaan. Moesten we effe slaan dan was het zo. Liever niet. Maar het kon, zo werd ik ooit vals beschuldigd. Nou die beste man lag in zijn kledingkast naast zijn bed. Ja het was in mijn diensttijd.

Maar tegenwoordig gebeurd het niet meer. Lees op Twitter. Zwembaden worden beheerd door grote groepen. Die meisjes en moeders lastig vallen. Waar zijn de kerels dan. Waar zijn de echte mannen gebleven. Oh ja die staan als ware filmman te filmen. Klagen later wel op dumpert met het filmpje erbij en de telegraaf neemt het dan over.

Hulp verleners worden verhinderd om hulp te verlenen door 2 dronken mannen. Er waren toch nog wel nuchtere mannen in de buurt. Oh nee die draaide hun hoofd weg.

Echt de jonge mannen van tegenwoordig hebben geen klote meer. Geen respect en hebben geen verhouding met een vrouw. Maar met hun telefoon. Vroeger werd je man gemaakt in dienst. Tegenwoordig op de universiteit. Er is wel een overeenkomst. Drank dat dan weer wel..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.