Soms denk ik waarom dan. Deel 1.

De afgelopen week.

2 chauffeurs gestorven in hun stalen paleis. Hun cabine waar ze sliepen, was de plaats waar ze hun laatste adem uitblaasden, respect.

Er wordt vaak gezegd. Val dood joh. Ja lekker dan. Er wordt vaak gezegd. Is sterf voor mijn werk. Ja kan ook. Maar overlijden in de truck . Dat kan zeker ook. Maar wat is de reden. Hartproblemen door stress. Of een aandoening alles heeft een reden.

Ik schreef stress. Is de werkdruk die wordt opgelegd door de planning om zoveel mogelijk uur te maken funest voor vele chauffeurs. Ja je mag een mooie vrachtwagen rijden . Maar dan moet je wel blijven trappen. Veel uur weinig geld dus. Want uiteindelijk zegt de belasting goeden dag.

Ik wil hoop dat iedereen eens gaat nadenken ben ik wel gezond bezig. Leef ik wel gezond. Slaap ik wel genoeg. Heb ik genoeg ontspanning. Hou ik me aan de uren die in het rijtijdenbesluit staan. Het zijn allemaal dingen die meewerken aan je gezondheid. Dan heb ik niet eens over de vette hap. Want eten heb je nodig. Nu zullen mensen mij gaan veroordelen. Want vette hap is niet goed voor je. Nee maar wel lekker. Geloof mij. De tijd van gehaktstaven is zo 1990. Want de prijs die je betaald is de hoofdprijs tegenwoordig bij de pomp. Daar krijg je niet genoeg onkostenvergoeding meer voor namelijk..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Soms denk ik waarom dan. Deel 1.”

  1. Dat ik iets langzamer ben, (ivm iets verminderde gezondheid) is ook een vd redenen dat ik niet aan het werk kom. Je moet zoveel op een dag, moeten moeten moeten.
    Kleuters moeten al zoveel, ons leven is te gestresst, te gehaast, elke minuut moet gevuld. Deels begrijp ik wel dat tijd geld is, maar mensenleven is ook belangrijk. Minder stress en meer over voor de baas… Zo werkte heb bij ons bij de supermarkt met die beste baas die ik ooit heb gehad. Denk dat het nog steeds zo werkt. Goede baas, goede werknemer.

    Maar waar enkelen aan overlijden?? Kan gezondheid zijn, kan stress zijn… Dat weten we niet. Maar wel sneu, dat ze sterven in het harnas. Voor de nabestaanden helemaal… Het zal je maar thuis komen… Dat je smorgens nog gedag zoent en tot vanavond zegt of tot later in die week en dan elkaar niet meer levend ziet.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.