Waarom dan heeft u haast soms.

Soms denk ik waarom dan..Soms denk.ik wel eens hoe dan.

Van de week op de sociale media zag ik een mag ik aannemen een dash cam filmpje. Ook leek het anders. Op de A15 voor 6.00 mag je bij Sliedrecht inhalen. De chauffeur in kwestie deed dit ook. De reactie van een postbesteller in de bekende witte bus was ronduit asociaal te noemen..Waarom gaat die oetlul zo hard op zijn remmen staan

Waarom rijden mensen zo dicht op elkaar. Ze hebben geen tijd om in te grijpen. Ze hebben geen tijd om uit te wijken..Maar ook vrachtwagens waarom rijden we zo dicht op elkaar. We weten allemaal waarom maar waarom dan. Is de mensheid op de weg nou allemaal doorgeslagen en hebben we allemaal haast.

De kranten staan er vol mee , niks geilers voor journalist om te schrijven , vrachtwagen betrokken bij. Vrachtwagen rijdt fietser aan. Echt dat zijn de meest gelezen berichten op internet..Geilen we op andermans ellende soms. Want we werken er allemaal aan mee. Iedere weg gebruiker moet eens gaan nadenken of die wel op tijd weg gaat. Waarom kleven we zo lekker dicht op elkaar. Doe dat lekker in bed of.zo.

Je wilt toch ook de ruimte hebben in je leven. Kan je wel zeggen de ruimte in een verwrongen auto/truck is erg beperkt hoor..

Deze gedachten zal wel een chauffeurs ding zijn. Want natuurlijk zijn er ook goede chauffeurs bij. Natuurlijk houden sommige mensen wel de ruimte. Maar ja best wel kansloos tegenwoordig..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.