Wat heeft een mens nog meer..

Het is weekend en ik word verwend. Zon en nog eens zon. Korte broek aan en de kussens weer op de bank. Muziek komt uit de box. Bakkie koffie erbij en straks een biertje.

Misschien steek ik zo tegen het zere been van vele mensen de buiten open haard nog aan ook. Dit is mijn leven. Wat ik me afvraag hebben mensen nog wel een leven. Wat kan mij het nou schelen wat er in Parijs gebeurd. Er wordt geld gedoneerd voor een kerk en de bevolking denk daar recht op te hebben. Tja hoe krom kan je denken zeg..

Maar mensen maken ze zich daar druk over. Ik maak me druk over. Hoe bruin wordt ik. Welke muziek komt eruit de box. Tuurlijk lees ik een boel dingen..Maar denk het er mijne van. Ach laatst schreef ik iets over 3,6miljard euro in fondsen. Nou er komt nog meer bij. Vanwege iets met zonnepanelen subsidie. Geld gaat woningbouwcorporaties en zal opgaan niet aan de daken. Controlle is er toch niet op. Oh ja het geld potje is leeg. Liever de tesla sponsoren echt onbegrijpelijk. Ik wil geen tesla en ook geen zonnepaneel. Ik wil gewoon Genieten met de grote G.

Ik ben tegen pesten in het leven, ik zeg #doeslief en geniet van het leven want dat is volgens vele echt wel beperkt. Volgens mij niet. Want het begint altijd bij je eigen ik..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.