ik hoor en maak mee, echt heb ik dat.

Wat een wereld leven we toch, ben je eerlijk over iets wat knap tegenviel, zit je haar in de weg als je een helm op moet, loopt een trekvogel in Vlaardingen en nog veel meer.

Het was zondagmiddag er was een voetbalwedstrijd bezig en de zon scheen, helemaal niet meer aan het eten gedacht. Dan maar pizza bestellen via thuis bezorgd.nl. Doen we wel vaker, maar er was een klein probleempje, ons vast besteladres van onze pizza, is a failliet. B doet niet meer aan pizza bakken, c ik weet het niet. Dan maar een ander proberen, 2 pizza salami 1 pizza kipshoarma en 1 pizza peperoni. Besteld en afwachten maar, sms krijg kan een uur duren, oh binnen het half uur waren de pizza bij de voordeur, altijd spannend om de doos open te maken. Nou nou dat was een feest, dus niet, salami van de supermarkt, karige bodem, kipshoarma ver te zoeken en enkele plakjes peperoni.

Duidelijk dus voor 30 euro pizza een grote miskoop, echt zo slecht heb ik ze nog niet gegeten, zelfs uit de plaatselijke supermarkt, zijn ze nog beter belegd. Achteraf krijg je een mail, geef je mening over de pizza, nou het was nog geen ster waard, maar om mijn bericht geplaatst te krijgen moet je een ster geven, ik een tekstje geschreven dat het nergens op leek en het woord pizza onwaardig was. Word ik in de avond gebeld, ja met de pizzameneer, hoe durft u ons zo aftekraken, ach kerel de waarheid, nee meneer ik vind dit stijlloos, oh meneer vindt u dat, u bestelt nooit meer pizza bij ons, nee dat was ik ook piep de telefoonlijn werd verbroken. Normaal geef ik nooit een internetadres, maar deze meneer denk dat ie goed bezig is, heeft ie net de verkeerde getroffen. Oh ja dit is de link https://www.thuisbezorgd.nl/beoordelingen-pizza-house-almere-1

Gisteravond een mooi bericht de trekvogel vliegt tegen ramen aan, tja er liep ook een trekvogel op de trekkade in Vlaardingen, toeval nee hoor de naam zegt al.

Dan het helm verplichting voor snorfietsers, bovenal vindt ik alles wat een motor op 2 wielen heeft, is gewoon een helm verplicht, maar zaterdag actievoerders in Amsterdam en ik dacht waarom dan, maar vanmorgen werd het me duidelijk, het woord kapsel, jongedame op de radio, ja ik heb krullen en als ik een helm op doe, zijn mijn krullen plat, tuurlijk eureka , afgelopen zaterdag ook allemaal van die knulletjes die hun haren strak gekamd hebben, een helm drukt natuurlijk alles in elkaar, ach zonder helm op je muil gaan, dan heb je helemaal geen haar meer om je druk over te maken, want een helm, tja beschermd je echt wel hoor.

Dan is er nog de Shell, betaal 1 cent per liter extra, voor co2 of te wel klimaat neutraal rijden dus. Ze zeggen dus, van dat geld kunnen we bomen planten, nou in Indonesië en Peru dus, niet in Nederland, want dat kan natuurlijk niet, want hier worden bomen gekapt door de regering om zon paneel parken aan te leggen, bovenal een boom stoort het toekomstige 5g signaal , uiteindelijk zal de burger weer gaan opdraaien voor klimaat onzin gedachte, want geeft shell nou toe, dat elektrisch rijden nog lang niet aan de beurt is, zo worden de prijzen nu al stelselmatig hoog gehouden, echt ruim boven de 1euro 70 mensen, vinden wij dat zo normaal, trouwens we weten allemaal wat er met de wouden gebeurd in het buitenland, dat wordt allemaal gekapt. Nee SHELL dit is weer een actie, het had door de regering verzonnen kunnen worden, oh ja als jullie dan het kwartje van kok krijgen, dat levert voor de burger weer een redelijke prijs op om te gaan tanken, dat levert toch meer op, dus Shell zoekt het uit met de regering en niet over de rug van de burger.  

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.