Soms

Iedereen denkt soms na. Hoe kan dit hoe kan dat waarom zus en zo. Niks vreemd mee toch. Soms denk ik ook wel eens na. Helemaal na die schietpartij in ver van bed Texas,het raakte me. Daarbij dat grote dikke mannen het bepalen dat wapens onbeperkt verkocht mogen worden. Als het nou een zoon van een gouverneur was geweest..

Zelfde dat 1 man iets besluit over abortus echt waar vraag me af. Als zijn eigen dochter verkracht wordt. Bedoel maar daar denken mensen niet aan. Daarbij ik keur elke manier van beslissen over nieuw leven af. De reden is ten aller tijd niet iets om voor te denken. Hoe kan een man iets zeggen. Dat bedoel ik dus niet..

Dan hier in Nederland hoe vinden we het gaan. De sfeer op de weg. Hartstikke gezellig hoor. Er gebeuren bijna geen ongelukken , files nee joh die staan er niet. De mentaliteit veranderd negatief, dat raakt me het woord respect komt steeds in mijn hoofd terug. Of het nou in fucking Amerika is of hier in Nederland het woord respect is overal maar een woord vrees ik..

Dat raakt mij keihard omdat ik anders wil , lol liefde en een traan. Wat is daar mis mee helemaal niks , met elkaar praten met elkaar lachen met elkaar huilen. Tja met elkaar een bakkie koffie doen. Wat is daar mis mee ..helemaal niks vindt ik dan.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.