Blijf met je poten van andermans spullen af

Het valt niet goed te praten , als je bij een goede vriend , de catering voor je feest besteld. Tevens is hij ook eigenaar van. https://motorradhotel-moselhoehe.de/

Een hotel voornamelijk motorrijders uit heel Europa. Nou was de eigenaar best wel boos vorige week en klaar met Nederlanders. Waarom als je een hotel runt en dat goed doet. Dan weet je hoe de kamers eruit zien. Als er dan een kamer verhuurd wordt en daar wordt de boel gesloopt. Dan vervolgens als huurders het glashard ontkennen. Tja Nederlandse heren

Knap hoor. Echt top dank jullie, grote mannen die liegen als kleine ventjes top gewoon. Het vertrouwen beschamen van mijn vrienden niet goed te praten. Drank maakt meer kapot dan je lief is. Als je er niet tegen kan drink dan niet.

De eigenaars werken hard voor hun hotel. Zijn open geweest in corona tijd. Zorgden spullen in arweiler, Dan slopen een paar van leer nichten een hotel kamer. Zeggen dan ook ijskoud het was al namelijk, dat gaat er niet bij mij in. Ik kan niks doen. Maar weet 1 ding zeker ,het vertrouwen is beschaamd en ik begrijpt het helemaal..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.