Toch wel leuk..

Wat ik en mijn collega’s al jaren roepen en denken. Wordt nu weer boven gehaald. Niet door de mensen die het zouden moeten zeggen. Nee de werkgever houdt heerlijk en begrijpelijk hun mond dicht.

Ik denk dat het heel simpel is om meer mensen weer te krijgen, maar ja dat weet iedereen toch. Bestaat nog steeds personeel tekort en gezocht. Tja al jaren. Maar zo onderhand de echte chauffeur.

Zeurt niet zeikt niet. Doet zijn werk gewoon. Verwacht niet dat mensen terugpraten via een scherm. Loopt niet te koop met zijn salaris wat lager is dan beginnend leerling kok. Dan wordt ik wel kok.

Bedoel maar als je het ergens anders beter kan krijgen. Net zoals achter op stadsbussen in almere. Staat. Trucker wordt buschauffeur, eh truckers bestaan die nog dan. Dat bedoel ik dus. Een uitstervend ras. Gelukkig ben ik er 1 van. Maar wel een vrachtwagenchauffeur en geen trucker. Ha ha nou tot de volgende weer..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.