Weer lekker gewandeld..

Zondag ach wat mag je doen dan. Effe taxi chauffeur spelen voor 2 Kids. Daarna ontbijten en effe de sociale media doorlezen

Tja de negatieve gedachten spat er van af. Keihard komen de berichten binnen. Tja wie heeft het beleid gemaakt. Wie zorgde er voor dat er een pandemie kwam die ons leven zo door midden zou scheuren. Tenminste zo voelt het..

De mensen waarvan je dacht die maken zich niet zo druk. Komen nu jep laat maar. De wandelschoenen aan en hop naar buiten.Daar waar mensen de gedachte hadden..Valt ons toch ook wel op in de avond. Dat er weer steeds meer mensen gaan wandelen.

Heerlijk als je meerdere routes heb. Links of rechts jij mag kiezen. Rechtdoor is geen optie zeker. Heerlijk gewoon. Je daar druk om maken. Kan slechter hoor..Nee bedoel maar. Ja kan je over van alles druk maken. Nee ik maak me druk dat mijn wandelschoenen beetje op raken.

Dus ze mogen in ruste gaan. Worden ze vervangen ja zeker, gister vroeg er iemand, waar doe je het voor. Kon ik dat maar eens zeggen..Weet ik niet..Omdat ik wandelen leuk vindt soms…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.