Het was niet mijn moeder die…

Laren 19-01-2022

Het was niet mijn moeder die het vroeg, wie ben jij. Nee het begon vanmorgen vroeg al. Ik kwam op een adres waar ik verleden jaar voor het laatst ben geweest. Het was nog donker en de eerste die ik zag , goh krijg nou wat jij hier. De 2e ha de verloren zoon is terug. Doet me goed.

Daarna kwam ik terug op de zaak mooi optijd terug gepland en ik ging richting Laren. Daar had ik met mijn vader afgesproken om samen te gaan. Mijn moeder had er overduidelijk geen zin in vandaag. Begrijpelijk natuurlijk. De ene dag gaat slechter en beter dan de andere dag. Maar haar advocaatje ging moeizaam naar binnen toe. Op de achtergrond heerlijk geroddel van de dame die ook bij mijn moeder in de huiskamer zit. Gelukkig zit zij ook met een reden hier. Dus serieus nemen kan niet.

Lopen we terug door de gang. Zegt mijn vader kijk daar. Draai me om en ik hoor gelijk hoi vreemdeling. Zo ben je een verloren zoon en zo een vreemdeling, zij mocht het zeggen. Tijd geleden ja had een reden..Iets met een pandemie ach laten we hopen nu niet meer. Haar laatste woorden. Krijgen we nog een keer poffertjes jazeker beloofd bij deze.

Hoop echt dat iedereen die nu achter de deuren binnenkomt. Hun gezond verstand gebruiken. Mondkapje op en verkouden blijf weg. Gewoon de regels volgen. Die mensen verdienen echt aandacht en als het op slot zit. Kan het personeel niet nog een keer de aandacht geven. Het zal wel moeten. Als we er voor zorgen dat het niet hoeft. Dan is dat mooi meegenomen voor het personeel.

Rest mij nog . Mijn moeder tja het is een hoopje mens. Gewoon niet mijn moeder meer, keihard maar het is zo. Ik gaat er heen uit fatsoen. Mensen die mij nu veroordelen kan zijn. Maar dan begrijpt u mij niet. Zou echt jammer zijn. Want uitleggen doe ik niet. Net zo goed erover praten lastig. Schrijven dan. Lukt nog steeds. Nog steeds wel..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.