Wat bieden wij dan..

Ja ja wat bieden wij u. Teveel om op te noemen. U komt bij ons werken. Geld toe. Tja geld toe om te mogen werken. Ze dachten het anders te doen. Alleen het werk he.

Je krijgt zelf een auto die je ook privé mag gebruiken, mooier kan het niet zijn. Daarbij als je in de buurt woont een elektrische fiets. Tja buitenland rijden en dan dit tot je beschikking krijgen.

Dan hoorde ik nog een spotje op de radio. Kom bij ons werken. Wij betalen conform de cao uit. Geloof dat ik nog enkele oud werknemers van u kan. Die nog geld krijgen, niet zo gek dus dat u geen personeel krijgt.

Dan heb je nog, wordt rijinstructeur en leidt de nieuwe chauffeurs op. Zijn die er dan. Dat vraag ik me echt af. Het veranderd allemaal. De toekomst is mooi maar wat brengt het ons..is de chauffeur nog wel de chauffeur die …Niemand weet het. Nog steeds weet ik niet. Waar de chauffeurs zijn.

Wat moeten werkgevers bieden om nieuwe chauffeurs binnen te halen Wat moet er gebeuren om dat voor elkaar te krijgen. Wat moet er gebeuren om oud chauffeurs weer chauffeurs te laten zijn. Het heeft niks met het werk te maken, maar de stappen daarvoor.

Welke stappen. Morgen weer verder..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.