Collega gezocht..

Hoe vaak zie het niet tegenwoordig, collega gezocht. Lijkt wel of het een modeverschijnsel is, hoe komt het dan, dat in alle branches personeel gezocht wordt. Dat is de vraag die ik me afvraag.

Daarom begin ik aan iets onmogelijks, gewoon omdat het onbegonnen zaak is. Zal ik het eerst dicht bij huis zoeken. Namelijk het transport ,zal nu het eerste voorbeeld geven, van een chauffeur gezocht.

“Gezocht een chauffeur”

Zo jong mogelijk.liefst net al zijn papieren. Wel met ervaring, liefst overal geweest. Zijn talen moet in kennen en menselijk hoeft ie niet zijn.

Wat bieden wij.

Een dikke truck met alles erop en aan. Lampen en mooi gespoten. Je mag er zelf mee verder gaan. Maar weet wel. Wij betalen er niet aan mee. Als je weg gaat. Laat maar zitten. Ja je krijgt gewoon een dikke truck.

Wat betalen wij.

Alles conform de cao. Je bent natuurlijk een beginnend chauffeur met ervaring, maar ja je leeftijd, dus ergens in C-0 beginnen. Lijkt ons mooi.

Tja heb je een dikke truck met teveel verlichting en een salaris. Waar je van denkt. Je denkt.niets want die dikke truck die trekt je. Bedoel maar dit soort advertenties zijn echt te slecht om waar te zijn. Helaas gebeurd het nog steeds.

Het is het eerste voorbeeld. Zo gaat ik deze week verder , put ik uit eigen ervaring. En daarbij het is al jaren duidelijk wat er mis is in het transport..Kom ik uiteindelijk toch terecht..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.