Tja er is nooit gezegd

Dit land gaat kapot aan mensen die de waarheid niet meer zien. Hoe vaak moet men het uit leggen om iets te laten snappen..

Als je gevaccineerd bent. Kan je corona krijgen , er is nooit beweerd dat het niet kan. Alleen als je gevaccineerd bent en onderhand de 3e gekregen hebt. Gaat ik wel vanuit. Tipje 2 links en 1 rechts , dan kom je als het goed is niet op ic terecht. Wel zo mooi. Voor dat familie lid die op ic moet liggen na een zwaar ongeluk.

Daarbij als die brandweerman corona krijgt. Zal je huis in brand staan. Wil je toch dat ie geblust wordt. Dat je als journalist bedreigt wordt. Er toch ook politie is, dat je een ziekenwagen zelf moet rijden omdat het personeel corona heeft. Ze liggen niet in het ziekenhuis, maar zitten thuis. Ja mensen denk eens verder. Voordat je de wereld veroordeeld.

Stel je eens voor..je wilt elke dag eten en boodschappen doen in supermarkt, zal toch wat zijn als dat niet kan, vanwege dat bevoorrading niet komt. De chauffeurs hebben ja dat dus..Kan je makkelijk zeggen voor hun een ander bedrijf.

Maar het valt mij op, mensen verplaatsen het probleem , niemand komt met een oplossing niemand zal zeggen ik neem afstand , doe mijn mondkapje op en ik werk thuis. Nee de schreeuwers hebben de macht denken ze. Kan alleen maar zeggen, blijf het vol houden, Echt waar goed bezig, alleen val mij er niet mee lastig.

Ook ik wil mijn leven terug. Doe wat ik moet doen. Maak me zorgen om een verzorgingshuis, denk aan de mensen die nu thuis zitten. Proberen te genezen en allemaal zeggen ze 1 ding.

Blij dat ik gevaccineerd bent . Van jong tot oud hoor ik dat. Dus simpel toch.

Ben me er terdege van bewust dat ik me op glad ijs begeef , ik geef me eigen het recht om in te grijpen als het mis gaat..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.