Dat ik daarvoor mijn bed uitkom.

Voor 2 euro meer kom ik mijn bed uit. Voor 2 euro minder slaap ik gewoon een gat in de dag en doe ik niks.

Ik bedoel waarom kom ik mijn bed uit om het mooiste vak te beoefenen, minimum loon 14euro nog wat en als chauffeur binnenland d6 16euro nog wat. Heftig hoor. Maar de echte chauffeur maakt zich hier niet druk over. Nooit maakt een chauffeur zich druk over lonen.

Zelf de echte chauffeur maakt zich ook niet druk over belonen. Want je kan meer dan maandsalaris verdienen als je een nieuwe chauffeur aanbrengt. Hoe wanhopig zeg. Waar zijn de chauffeurs waar zijn de echte mannen en vrouwen..

Waar ligt het nou echt aan. Wat is nou het echte probleem want in elke beroepsgroep is het een probleem, was voor de corona shit het beter. Misschien waren er toen meer mensen uit het Oostblok aan het werk hier. Want je zou zeggen door de corona vele bedrijven gesloten en dan zou je toch personeel over moeten houden. In tegendeel dus.

Voorlopig gaat ik straks weer met zin aan het werk. Nee geen tegenzin. Want als je dat hebt, dan moet je stoppen, gewoon stoppen. Want ongemotiveerd bezig zijn. Is voor niemand goed. Dit moet wel vol worden gehouden. Daar werkt alles mee bij aan. Net zoals die 2 euro meer. Dat klopt toch niet.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.