Chauffeur en koffie..

Lekker stereotype he. Chauffeur gehaktballen en koffie. Tja hou vol. Maar die gehaktballen eet ik thuis wel. Die maak ik zelf. Want van de prijs die ik onderweg betaal voor een balletje daar maak ik zelf meer ballen gehakt van.. Daarbij fabrieksballen. Zijn gewoon niet te vreten.

Dan hebben we de koffie. Ja ik hou van koffie. Is daar wat mis mee. Jarenlang ervaring met koffiemachines onderweg bij klanten. Van plofkoffie tot zogenaamd vers gezette koffie die dan in een kan wordt geschonken en onder de noemer verse koffie, menig asfalteer meneer wil het graag gebruiken. Oh ja gooi het ook niet bij een plant. Want die houdt er ook niet van..

De beste koffie drink je gewoon thuis. Lekker veilig en goedkoper dan onderweg. Ok ik heb de luxe dat ik vrienden onderweg heb. Waar ik vaak een koffiemuntje krijg. Maar net zoals bij de bal gehakt. Is de koffie tegenwoordig onderweg de hoofdprijs, 3 of 4 euro voor een bakkie pleur. Je mag niet meer omrekenen. Maar ik zeg duur bakkie.

Elke dag beginnen met koffie, tja ik wel. Kan ook elke dag beginnen met een glas alcohol, maar dat doe ik maar niet. Krijg je ook een naam van..Koffie verslaafd zo wil ik het niet noemen. Meer een koffie liefhebber ben ik gewoon. Iets wat dus wel klopt. Chauffeurs en koffie.. Ook al neem ik tegenwoordig ook thee. Dat is soms onderweg beter te pruimen dan de koffie. Want van sommige bakken koffie.

Onderweg dan moet je gelijk naar de wc. Onderweg zijn tegenwoordig weer de wc kapot.Heel vreemd zeg..Daarbij is de koffieautomaat lang geleden schoongemaakt dus buiten gebruik is makkelijker, dan doet het warm water het altijd nog. Dus daarom thee.

Maar nu zeg ik koffie. U ook soms..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.