Hallo 2022

Goedemorgen wereld om mijn heen.

Allemaal weer ontwaakt, nasmaak van de drank. Had je die laatste ook niet moeten nemen. Eigen schuld zeiden ze dan ooit. Ja ook tegen mij.

Zo maakte ik het vannacht nog mee. Wou je bellen maar.. Eh ok bel maar. Dus ik bel je nu. Wacht op dat onmogelijke beltoon van mij. Verschijnt er een dame in beeld. Ja een goede vriendin eh moest effe schakelen. Beeld bellen. Voor de 1e keer in mijn leven. Effe praten tegen de camera. Tja hoi echtgenoot. Kijk dit is mijn vriendin die wil nooit in de aandacht staan. Daarom bleef ze zitten.

Bedoel maar wat een wereld. Je moet echt bij blijven en niet stil staan. Zo lag ik vannacht in bed korte haze slaapjes. Iets met vuurwerk tja lang leven de open grenzen, we controleren in België en het komt in busjes vanuit Oost Europa Nederland in. Kom op zeg. Ik als chauffeur hoefde maar effe Engels te praten en ik zou mooi vuurwerk kunnen hebben.Dan nu achteraf denken. Vuurwerk verbod. Tja lachen toch.

Bedoel maar wat ga je eigenlijk doen in 2022 met je blog. Eh juist dat. Verhalen schrijven. Wandelen met mensen hun verhaal schrijven. Tuurlijk waarschijnlijk nog 1 boek uitbrengen. Misschien 2. Ligt eraan wat oude Anton nog te vertellen heeft. Plannen zat. Voornamelijk gewoon doen waar ik zin in hebt. Loop niet in het lijntje der verwachting. Schop tegen dingen aan en doe dat gewoon. Ach gewoon wie ik ben dus.

Bovendien altijd koffie he.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.