Dat was weer…

Dat was weer een avondwandeling, had een foto kunnen plaatsen. Van mijn

Of Van mijn..

Hoofd. Knap he

Had allemaal zo kunnen zijn. Maar nee dus niet. Ook geen foto’s van witte bermen omdat het gewoon koud was of is. Heerlijk gewoon om ineens die koude wind in je gezicht te voelen. Oh ja die loopneus die je dan krijgt. Vroeger was het gezond tegenwoordig is het gelijk. Ja dat dus.

Geloof dat een half uurtje lopen op de dag meer oplevert dan een anderhalf uur uitsloven in een sportschool. Die op dit moment gesloten zijn en eigenlijk toch wel open willen zijn. Snap ik.Dat scheelt de politiek heel veel geld Vandaar dat de politiek zich eigen er druk over maakt.

Want in januari is de sportschool een hot item. Omdat de kilo’s eraf moeten van de vreetmaand december. Ja ja geld is het toverwoord. Nou niet voor mij. Ik koop wel..Andere schoenen.

Want mijn schoenen komen de keuring niet meer door. Het loopvlak is dus zover versleten van een jaartje wandelen. Elke dag bijna dan. Dat ik andere schoenen moet hebben. Maar ja de winkel die mijn schoenen verkoopt is ook door een bepaalde pandemie gesloten, vindt dat ie essentieel is. Dus gewoon open mag zijn voor mij dan…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.