Ik zeg wat zeg ik eigenlijk

Nog een paar dagen en dan is het weer weekend, ja ja kerstweekend met recht. Geen extra vrije dagen. Gewoon in je ritme blijven. Maar vandaag ho ho ho spannend he. Koppen ze hem in , keihard deze keer of draaien ze er omheen. Explodeerd deze week het internetverkoop of mogen de winkels open blijven.

Ik vraag me af, wat hebben mensen geleerd van het verleden. Dat kerst gewoon ordinair vreten is. Zuipen en boeren. Nee toch niet weer dit jaar. Kan het nooit normaal gaan. Vol vreten en genieten met de kerst. Ok samen zijn wordt een beetje lastig, uiteten zit er niet in. Kleinigheidje toch. Nu lopen we in de avond wel eens ons rondje en zijn verbaasd. Dat mensen zoveel luxaflex en gordijnen dicht hebben. Denk dat volgende week dat helemaal zo is.

Het kerst weekend. Dat weekend erop is het oud en nieuw. We gaan geen vuurwerk afsteken. De enigste knal is van champagne fles. Ben nog opzoek naar een oude melkbus en voetbal. Leuk met een beetje van dat witte spul. In een woonwijk. Dat gaat ramen kosten. Maar ja het mag gewoon toch. Bedoel maar waarom zou ik me druk maken.

Misschien gooien ze vanavond wel de grenzen dicht. Mooi dan ben ik nu op plaats, waar alleen dan vol gas vannacht terug kunnen komen. De grootste vraag is wil ik dat wel..Kerst kan ik ook hier vieren toch..Bedoel maar. Je kan overal het feestje maken, maar op dit moment wel met zijn 2.. Tja fijne feestdagen gewenst..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.