Zeg ggd en rivm dit is voor mij gevaarlijk..

Afspraakje maken , doe het digitaal want de brief komt later. Een grotere puinhoop kan er niet gemaakt worden. Als iemand 2 weken geleden al een afspraak kon maken. Dan verwacht je ook een brief. Want bellen nee liever niet.

Nou ok digitaal stel je bent 76 jaar en woont in Badhoevedorp, waar zou je dan graag een 3e prik halen. Nou op Schiphol is een mooie grote locatie. Vergeet het maar. Want dat ligt om de hoek. Te makkelijk en inkopbaar, wat klopt er dan niet. Ik had toen bij de 2e hetzelfde ik kwam in Amsterdam terecht, mijn vriendin in Harderwijk. Nou de 3e gaan we lopend halen bij de priklocatie bij ons achter. Wedden dat niet mag.

Want het is zowel bij ggd als bij het rivm een grote puinhoop, wat gaat er toch mis daar. Hebben de computers een update gemist. Of mag er gewoon geen mens geprikt worden. Voor de tegenstanders een ideale situatie natuurlijk. Want die gaan prat op dit verhaal. Tuurlijk zal best. Maar Hugo de oproep om de medemens te helpen. Doe ik met liefde.

Wil je quotum halen. Moet je heel snel wat gaan doen aan het juiste werken van alles en vooral logisch denken. Dat schijnt heel moeilijk te zijn namelijk..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.