#DVC2021, 9 dec..

Een aantal weken kreeg ik een boordcomputer bericht, van iemand uit een onverwachte hoek. Belde hem vroeg in de ochtend op. Wat bel jij vroeg. Voor jouw vroeg voor mij laat. Nachtrijder..Het ijs was gebroken voor een aantal weken eh dagen. Alex wil jij op 9dec naar Amersfoort gaan voor ons..

Dag van de vrachtwagenchauffeur tja sturen jullie mij. Is dat wat. Meerdere mensen op het hoofdkantoor hebben mij aangedragen. Dus heren en dames collega’s ik zit er niet diep in met mijn arm. Dit hadden jullie ook kunnen vragen. Dat heet praten.

Vrachtwagen effe laten verwennen, tja mooi wit is niet lelijk. Donderdag op de normale tijd mijn bed uit, in nijkerk. Kwam er iemand binnen lopen, Alex kom effe een ontbijt brengen. Mooi de mensen waar iedereen een mening over heeft. Staan in nacht ontbijtjes te maken voor alle collega’s die aan het werk zijn of gaan. Tja het zijn ook mensen. Dat weet bijna niemand.

Na mijn rit effe omkoppelen in nijkerk en precies om 09.00 uur reedt ik het parkeerterrein van de 2e steeg in Amersfoort op. Koffie toch zeker. Voorstellen doen we niet, want we zijn toch allemaal hetzelfde. Goh jij bent Alex toch die schrijft. Jep thats me. Mag ik jouw mailadres tuurlijk..Ok gaan we wat doen..

Want vrachtwagens opstellen is een vak apart. Soms is een vrachtwagenchauffeur toch wel de aangewezen persoon om de leiding te nemen. Dus in halve cirkel en podium in het midden. De sterke verhalen kwamen vanzelf. Het optreden heeft iedereen gezien..

Mooie he die witte in het midden

De meningen zijn verschillend eigenlijk, is de dag gewoon de aanleiding voor vele schreeuwende collega’s om weer eens los te gaan. Voor die collega’s heb ik een vraag. Dezelfde vraag stel ik altijd..Waarom als je boos bent en te weinig verdiend en deze dag daar voor aanpakken. Waarom stapt u elke dag weer in de vrachtwagen. Draait u de sleutel om en doet het kunstje wat wij zo goed kunnen..

Dat dus ik kom graag terug volgend jaar. Waarom omdat ik wel begrijp Waarom deze dag is..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.