Bel je nu maar even

Daar lichte mijn telefoon op. Goh ouwe Anton. Hiep hoi ouwe gek. Hoi Alex gozer. Oh oh wat is er loos. Je bent gezien vandaag Alex. Ergens in een wasstraat, was je verdwaald soms.

Ha ha nee joh Anton. Weet je morgen. Wat voor een dag het is. Ja geloof donderdag Alex. Dat is het elke week toch. Ja zeker Anton. Maar het is dan 9 december de dag van de chauffeur ja begrijp ik. Maar wat deed jij dan in de wasstraat in nijkerk.

Wat doe jij in de wasstraat vriend. Mijn truck laten wassen. Maar jullie hebben toch een eigen luxe wasstraat, oh wacht effe. Onder welke steen heb jij geleefd Anton. Morgen sta ik in Amersfoort bij de 2e steeg. Jouw wel bekend. Hoop niet dat jij daar ook staat. Nee dat niet maar wat gaat jij doen dan daar..

Dat vindt ik een heel goede vraag. Denk mooi zijn. Met een aantal bedrijven uit de buurt. Iets met de dag voor de chauffeur, ja Anton onze dag. Dat is eigenlijk elke dag toch. Respect enzo ,praten met elkaar en elkaar helpen, stop effe Alex buldert Anton. Wat heb jij gedronken vriend. Echt doet effe normaal.

Dan zeg je tegen mij dat ik onder een steen geleefd hebt. Doet effe normaal zeg. We gaan toch niet menselijke trekjes krijgen he. Geloof dat ik morgen maar eens bij de 2e steeg kom. Hoe laat is dat vriend. Anton de lijn wordt heel slecht zeg. Geloof dat ik onder een steen verdwijn..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.