Als de beker leeg is..

Elke nacht elke dag gaat de wekker. Sta je op, wassen en druk je op de knop. Koffie..

Maar dan als de koffie in de beker zit. Begint het aftellen. Je mag weer de donkere nacht in. Hoe houw je het vol, vragen mensen wel eens. Niet door de koffie. Want die is steeds weer minder verkrijgbaar. Nee het is de lol die ik heb.

De gedrevenheid om elke dag mijn werk te doen. Ook al wordt ik soms door ander weggebruikers tot wanhoop gedreven. Tegenwoordig als je dingen leest. Zijn ongelukken met vrachtwagens altijd de schuld van de chauffeur, heeft dat te maken met opleiding nee toch zeker. Heeft het te maken. Dat de veiligheid speeltjes op de truck worden uitgezet. Kan zijn ..

Heeft het te maken dat mensen geen koffie lusten en ook geen beker leeg drinken, mensen die haast hebben. Mensen die het zelf niet door hebben. Dat ik ook veilig wil thuis komen. Elke nacht/dag weer. Want elke dag wil ik mijn beker vullen. Niet omdat u dat wil. Maar omdat ik het wil..Net zo goed dat ik u gun dat u thuis mag komen..

Koffie soms…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.