De avondwandeling

Wandelen is leuk. Wandelen in de regen is niet noodzakelijk toch. Vroeger keek je gewoon naar buiten en als je het niet zag. Stak je gewoon je vinger buiten. Ja het regent .

Nu tegenwoordig heb je tig apps. Gewoon laten zien waar het regent. Tja onmogelijk iedereen wil je locatie weten, ik wil gewoon wandelen, waar woont u , nou in een huis. Wilt u de locatie aanzetten. Nee dat wil ik niet, mooi dan regent het nu keihard , kijk naar buiten nee hoor niet keihard.

Bij de volgende app. Reclame tuurlijk afgestemd op uw voorkeuren, wil dus elke dag op vakantie, oh ja als u nou betaald voor deze app. Krijgt u geen reclame meer. Ok dan betaal ik maar hoe weet u dan waar ik ben. Want u zet mijn locatie toch niet betaald aan.

Bedoel maar locatie is toch wel heel belangrijk voor de tech industrie, ooit leefden we zonder telefoon, mooi was die tijd. Geen locatie geen weer apps. Als het regende trok je een regenpak aan. Als het sneeuwde ging je sneeuwballen gooien. Als de zon schijnt gaat je er van genieten. Niet 1 betaalde app. Zal dit aangeven.

Oh ja heb ik een avondwandeling gehad. Nee is het antwoord het regende namelijk..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.