Als ik iedereen tevreden kan…

Het is de tijd waarin we leven, sociale media , je wordt geliefd of veroordeeld. Je bent voor of tegen, je houdt je aan eigen aan de opgelegde regels of je zegt dikke lul..

Wat maakt mij uit. Wat je denkt of doet. Helemaal niks. Want als we in het verleden hadden geweten wat het effect nu zou zijn. Hadden we dan liever geweest. Nee zeker niet.

We moeten schijnbaar meer vragen hoe het gaat. We worden gevraagd om met mensen te praten. Ja ik hou ervan. Praten met elkaar. Niet elkaar jouw mening opleggen. Nee gewoon praten. Lol maken, respect hebben, samen doen en samen sterk zijn. Gewoon eens vragen hoe het gaat is dat zo lastig. Nee hoor het antwoord is bekend. Gewoon goed..

Maar als je doordraait, zal er meer zijn. Dan ontstaat er een gesprek, mooi he. Kan ook op 1,5m hoor. Ik hou er ook niet van, deze tijd duurt gewoon te lang. Maar het is eenmaal zo. We kunnen het niet veranderen. Dus dat. Veroordelen is nooit goed, vraag eens waarom dan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

2 gedachten over “Als ik iedereen tevreden kan…”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.