Treuzelaars

Het is zondag en waarom zijn er mensen op de weg, die doordeweeks niet op de snelweg te vinden zijn. Vervolgens op zondag denken , kom we gaan een stukje rijden.

Ok het schiet niet op met 100km per uur. Maar rij dan ook 100 en op rechts daar ligt ook een rijbaan. Met 90 op links blijven hangen en ingehaald worden door 10 wagens en dan nog denken waarom wordt ik ingehaald. Tja blijf dan thuis.

Ook van die mensen die denken als ik nou veel harder rijdt. Dan gaat iedereen aan de kante. Nee is het antwoord. Want 100km rijden is voor degene die denkt dat zondag een veilige dag is om te rijden. Ook een reden om met 100km naar links te komen. Die spiegels die zijn niet belangrijk, zitten er echt voor de sier op. Trouwens dat hendeltje meestal links , staan pijltjes op. Richtingaanwijzers zitten meestal op een auto..Echt waar.

Het is geen frustratie, maar sommige mensen moeten echt gewoon thuis blijven, Dat is echt veiliger en scheelt echt in verzekeringspremie, minder schade en bovendien minder ergenis bij uw medeweggebruikers, dus treuzelaars. Blijf gewoon thuis…

Daarbij het is ook niet goed voor uw relatie. Want oh nee ben geen relatie bemiddelaar. Gewoon een chauffeur die naast zijn vriendin in de auto zit en om zich heen kijkt.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.