Beste relschoppertjes

Demonstreren is een recht. Vandalisme is slecht..

Op een vrijdagavond in Rotterdam, actie voeren tegen iets wat nog niet is en in ons omringende landen gewoon ingevoerd wordt zonder mokken.Dan gaan we in Rotterdam demonstreren..

Een actie groep die de gedachten gang van een populair of eigenlijk publieks opruier erg aanhangen zijn de organisatie van de actie..Dat er een aantal dagen al geluiden zijn , dat er mensjes zijn zonder respect in hun donder. Die alleen met een kapason op kunnen lopen liefst een kapason met een flinke bontkraag. Maar ook voetbalsupporters wat geen supporters zijn maar gewoon relschoppers zonder respect in hun donder.

Gooi je dit gajes allemaal op 1 hoop. Dan heb je heibel op de coolsingel. Mensen zeiden dit is het begin. Wat mij betreft al het einde. Want als zelfs diep in Duitsland op het nieuws komt. Dan vraag ik me af. Waarom teringlijers waarom. Waarom politie,brandweer en ziekenwagen slopen. Waarom ..

Het is een woord het is iets wat je leert, of gewoon hebt. Als je wilt slopen gaat je bij een sloopbedrijf werken. Hoop echt dat je ooit de hulpverlening nodig heeft. Dat heet dan karma. Respect is geen woord meer. Iets wat jullie nooit zullen krijgen echt 1 vraag waarom dan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.