15 en 16 jaar lachgas kom op zeg, autorijden kom op.zeg

http://Drie minderjarigen overleden na botsing tussen ambulance en auto in Helmond https://www.nu.nl/binnenland/6167707/drie-minderjarigen-overleden-na-botsing-tussen-ambulance-en-auto-in-helmond.html (via @NUnl)

Ik mag toch gvd hopen. Dat die lachgas die erbij gevonden is. Niet van deze jochies geweest zijn. 15,16 jaar ouder waren ze niet kom op zeg. Deze wereld waar zijn we.

Lachgas tja ooit zou het verboden worden, gisteren nog een Franse wagen, stond zonder brandstof wat doen de twee mensen in de auto. Lekker aan een ballontje lurken, Echt hoe vaak ik het in de nacht niet tegen kom.

Gebruik het niet als je in het verkeer deelneemt. Maar ja wie leest dit nou. Ben gewoon bang dat onschuldige mensen , kinderen de dupe worden. Maar als het al kinderen zijn die ongelukken veroorzaken Dan vraag ik me tevens af waar is de opvoeding.. Waar is het mis gegaan…

Kan van alles verzinnen. Doe het niet..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.