Ik doe wat ik moet doen.

Ik ben er klaar mee om dingen te mogen lezen van mensen die denken dat ze de waarheid vertellen. Valt mij op. Ze praten altijd hun eigen straatje schoon.

Vanaf nu zeg ik tegen die mensen. Goed bezig zorg dat je straatje schoon blijft. Maar respecteer ook mijn straat en oprijlaan naar mijn huis..Bedoel maar ik hoor u denken. Mijn leven wat weet u daar nou van.

Ik ben verslaafd aan koffie en rij op een truck, mijn moeder zit in verzorgingshuis ja dus ik heb geen geheimen..Ben een muziekliefhebber en als u wilt roken doe dat dan. Ik ben meer dan jaar gestopt. Bevalt mij uitstekend.

Ik zeg gewoon hier geen shit en gezeur over een virus. Gewoon lol en gekkigheid dat heeft ieder nodig. Ja toch komende tijd is al zo donker. Waarom dan moeilijk doen. Daar zijn al zat mensen van toch.

Nou ik zeg prettig weekend en vanavond lekker een plaatje draaien en biertje en wijntje erbij..Mocht u zin hebben..Oh wacht..laat maar..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.