Ouwe Anton, hij is me der 1..

Daar was ie dan eindelijk, echt ouwe kijk je überhaupt wel eens nog op je schermpje, ik hoorde hem denken. Nou eh alleen daar waar het nodig voor is. Dat hoef ik jou toch niet uit te leggen. Nee Anton dat hoef je niet. Maar hoe is het.

Dat is een mooi onderwerp Alex. Hoe is het. Dat vragen niet veel mensen aan mij, is dat schaamte of vinden ze me zielig, omdat ik nog steeds lol in het chauffeur zijn hebt. Totaal niet denkt aan stoppen, las dat de bonden geen nieuwe leden meer krijgen, dat schreef jij toch al ooit in het verleden, Alex wat ben jij. Maar goed, jochie luister

Toen jij mij belde een tijdje geleden stond ik ergens aan een boulevard, heerlijk genieten, ik had de tijd. De baas dacht er anders over. Maar goed de weg terug ging een beetje anders. Daar lossen en laden . Dan zie ineens de brieneroordbrug. Tja #teambrug toch. Een tunnel is mooi, maar een brug he zo geil. Maar dan begrijp ik Anton dat je. Dat ik wat Alex in Barendrecht ben.

Nee jochie ben effe thuis geweest een schone onderbroek gehaald even het nieuws gezien en met piepende bandjes vertrokken. Wat een land leven we toch. We maken elkaar nog liever af. Dan elkaar te helpen. Mensen roepen om respect maar plaatsen zich zelf in een positie waarvan ik denk tja lastig. Dus ik heb gekoppeld en gaat nog maar een keer. Ja raadt het al.

Ik geloof naar een boulevard ergens. Bij een markt in de buurt. Ouwe doe je best. Ik ben trots op je. Je doet het maar. Je weet dat je toekomst toch klote is. Dan maar genieten ,als er wat is. Dan weet je het. Ja jochie alleen het bereik he. Oh ja ik zet mijn locatie ook uit. Man dat vreet batterij zeg. Shit dacht ik daar gaat mijn lijntje met hem. Anton goede reis vriend..Tot.snel hopelijk..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.